Despre Noi

Societatea Comerciala LINDA INVEST  S.R.L este o societate relativ tânara aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul depozitari si inchirieri de bunuri imobile, anul înfiintarii acesteia  fiind 2003.

Societatea si-a început activitatea cu inchirieri de spatii de depozitare  in Braila, dar care prin calitatea executiei acestor depozite si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei din domeniul inchirierilor de depozite, a dat posibilitatea construirii de noi depozite si in zona Galati care au presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi conform standardelor impuse de Comunitatea Europeana.

Acest lucru a fost posibil în conditiile în care managementul firmei a înteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii acestei activitati este capabilitatea sa de a  întreprinde actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.

S.C. LINDA INVEST  S.R.L este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin inchirieri de spatii de depozitare  al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

 Faptul ca în prezent firma are închiriate spatii de depozitare cu clienti reprezentativi pe plan national demonstreaza ca directia catre care se îndreapta dezvoltarea firmei este cea buna.

 Activitatea S.C. LINDA INVEST  S.R.L se desfasoara în conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului înconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a clientilor nostri  în actiunile acestora.

S.C. LINDA INVEST  S.R.L.
BRAILA, str. BD.DOROBANTILOR, nr. 669, cod postal 810145.
tel/fax : 0239/ 616103,mobil : 0720.533.687
e-mail : linda@upcmail.ro, pagina web: www.lindainvest.ro
Oficiul National al Registrului Comertului: J 09/ 905/ 2003
Cod fiscal: RO15968014

 

Domeniu de activitate:

Potrivit datelor continute în Certificatul de înregistrare a firmei S.C. LINDA INVEST  S.R.L., obiectul principal de activitate al societatii este:

  • Comert cu ridicata nespecializat, cod CAEN 4690;

             Obiecte de activitate secundare:

  • Depozitari , cod CAEN 5210;
  • Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate, cod CAEN 6820;

S.C. LINDA INVEST S.R.L. inchiriaza spatii de depozitare in Braila si Galati.